10 Jaar Boekenbijlage NRC

aff-nrc.jpg
De wekelijkse vrijdagse bijlage ‘Boeken’ van NRC Handelsblad bestaat 10 jaar. Ter gelegenheid hiervan verschijnt er op 15 september een speciale jubileum-editie.
Bovendien zal er op 22 september een BoekenFeest voor lezers zijn in Felix Meritis in Amsterdam.
Met onder meer: Leesclub Live fictie, Leesclub Live non-fictie, De recensent gerecenseerd, een forumdiscussies over de vaderlandse geschiedenis, de grenzen van de non-fictie, en over de stelling “de Nederlandse literatuur, bestaat die nog?” Literaire workshops, maak een literair boekweb met Pieter Steinz of neem een kijkje achter de schermen van de krant en ontdek hoe de boekenbijlage wordt gemaakt.
Met onder anderen: Abdelkader Benali, Jan Blokker, Marja Brouwers, Margot Dijkgraaf, Elsbeth Etty, Arjen Fortuin, Ger Groot, Bas Heijne, Arnold Heumakers, Stine Jensen, Sjoerd de Jong, Atte Jongstra, Michel Krielaars, Nelleke Noordervliet, Ilja Leonard Pfeijffer, Paul Scheffer, Jan Siebelink, Pieter Steinz, Frank Westerman, Annejet van der Zijl en Joost Zwagerman.
Toegangskaarten kosten 20 euro.
Meer informatie op www.nrc.nl/boekenfeestOne Response to “10 Jaar Boekenbijlage NRC”

  1. VoerVoorLezers schreef:

    Mooie tekening. Was er trouwens ruimte voor het betere stripboek die avond?

Leave a Response