Typodarium 2012 – your daily dose of design…

Typodarium 2012

Heeft u het wel gezien met scheurkalenders gevuld met tegeltjeswijsheden, weersvoorspellingen, moppen en raadsels, dan is er voor de liefhebbers van typografie en lettertypen een alternatief: het Typodarium van de Duitse uitgever Hermann Schmidt Verlag. Voor elke dag een ander font met een beschrijving erbij. 366 Lettertypen van 252 ontwerpers uit 32 landen.

A fresh font a day…
… keeps Comic Sans away! But be careful! Typodarium makes you addicted to type! Those, who get their daily dose of type inspiration from this type calendar with its fresh type designs, know it very well. For 2012 again, the editors Raban Ruddigkeit and Lars Harmsen collected typographic curiosities and sound typefaces to offer you an instrument to give your daily life a wide font diversity.

Uiterst verzorgd is natuurlijk dat het doosje waarin de kalender wordt geleverd ook weer gebruikt kan worden om de afgescheurde blaadjes in te bewaren.

De kalender wordt verkocht in design winkels en musea, maar is ook te koop bij bol.com.Leave a Response