‘Monoloog van een zolder’ – een eindejaarsgeschenk

Tussen de goede wensen die tegen het jaareinde in de digitale of – gelukkig ook nog steeds – fysieke brievenbus vallen, zijn het vooral de speciale drukwerkjes die met veel plezier worden uitgepakt, bewonderd en bijna altijd ook zorgvuldig worden bewaard.

Een van de eerste boekjes die ik dit jaar mocht ontvangen was van kunstenaar Ron Scherpenisse uit Bergen op Zoom. ‘Monoloog van een zolder’ is een gedicht van Bert Bevers uit Antwerpen, vormgegeven en voorzien van tekeningen door Ron Scherpenisse. ‘Monoloog van een zolder’ is een uitgave op verzoek van Bob Bakker Makelaardij te Bergen op Zoom ter gelegenheid van de jaarwisseling 2011-2012.

Beide kunstenaars werken regelmatig samen aan verschillende projecten en doen daarvan verslag op de weblog ‘Bert Bevers & Ron Scherpenisse’

Eerdere uitgaven: Sleutelbegrip (2005), Onaangepaste tijden (2006) Buitengaats (2007). In de steigers (2008) en Scènes zonder nooduitgang (2010)Leave a Response