12e Deventer Boekenbeurs – zaterdag 28 januari 2012

In de Bergkerk vindt op zaterdag 28 januari 2012 van 10.00 – 17.00 uur de 12e Deventer Antiquarische Boekenbeurs plaats.

Traditiegetrouw zal Deventer de laatste zaterdag van januari weer in het teken staan van boeken. Op deze dag wordt namelijk in de Bergkerk de jaarlijks terugkerende beurs Boeken in de Kerk georganiseerd, met meer dan 50 stands met boeken en prenten (deelnemerslijst). Dit jaar alweer voor de twaalfde keer onder auspiciën van de Stichting Deventer Antiquaren.

De Bergkerk (Bergkerkplein 1) vindt u in hartje centrum van Deventer. Vanaf het NS-station is het 10 minuten wandelen door het fraaie oude centrum. Automobilisten kunnen hun auto het beste parkeren in de parkeergarage Boreel (vlak bij de Bergkerk). Aan de westzijde van de IJssel kan gratis worden geparkeerd, met het pontje de rivier oversteken en vervolgens door het centrum richting Bergkwartier.

Info: Deventer BoekenbeursLeave a Response